Karaś2 11 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 1. Nick:Takie Czary 2. Imię:Przemek 3. Wiek:17,5 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.101:27156/top_players/?query=Takie+Czary 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Przemek.Lat 17,5.Ucze się na profilu Operator Obrabiarek Skrawających numerycznie strerowane CNC.Kocham dziewczyny i lubię bardzo piłkę nożną. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Gram peawie codziennie i widać co nie którzy gracze obrażają się,dzieci przychodzą z mikrofonem bez mutacji,Nie wykonują cele map, Gram dosyć często,umiem rozpoznać cheaterów, czasami się myle, ale wiadomo - człowiek nie jest nieomylny. Jestem też obiektywny i uczciwy, może troche za często przeklinam, ale myśle, że to nikomu nie przeszkadza A w dodatku, może to być zbędne, ale dodam, że już miałem admina w innej grze i wiem co to jest odpowiedzialność i przestrzeganie zasad,łamanie regulaminu serwera. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):10-15h a wieczorem od 17-22h 13. Staż w Counter-Strike 1.6:9 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jestem na Nie 1 raz cie widze - 2 Game traker - 2razy grałes i juz chcesz admina Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilma90 20 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jestem na nie 1 raz Cie widzę - 2 pograj więcej na serwerze żeby poznać graczy - a tak na marginesie wiek mi podpada bo kto pisze 17,5 lat ? chyba dzieci ale to tylko moje spostrzeżenie : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jestem na nie - nie znam Cie - pograłeś trochę czasu na serwie i składasz podanie ( przegrałem ponad 130 h na tym serwie a moje podanie zostało odrzucone ) - GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jak narazie na nie. poswięc więcej czasu na serwerze i na forum to nie będzie większego problemu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi