Adisek1337 114 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 1. Nick: Adis -_- 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 14 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 8,5 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (tak/nie): TAK 7. Link do swojego GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Adis%20-_-/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie: Więc tak mam 2 hobby jedno to granie w piłkę z kolegami a druga to jest informatyka bardziej lubię Informatykę.Mieszkam pochodzę z województwa Łódzkiego.Lubię grać na serwerach Jailbreak.Ale też muszę się uczyć . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Ponieważ chciałbym uczyć niektórych ludzi jak grać właśnie na serwerach Jailbreak ,a tych którzy uprzykrzają gre innym pouczać. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie Posiadam 11. Ile czasu poświęcisz na serwerze: Na serwer poświęcam bardzo dużo czasu.W dni robocze 2-4 godzin, a w weekendy 3-5 godzin. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze,Weekendy):W dni robocze od 17-20 ,a w weekendy 7-13. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Staż mam Juz ponad 1,5 roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie posiadałem jeszcze admina ale na wielu serwerach ubiegałem się o niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jestem na nie. Wybacz Adis ale już był taki sam admin, wiek i mikro. Nie było z nim dobrze, tym bardziej jak z tobą. Nie umiesz db grać w CT. Nie miałeś nigdy admina i nie wiesz co Cię czeka. Jeżeli tak Ci zależy na randze, na twoim miejscu ubiegał bym się o rangę guard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Brak mutacji.Słaba aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi