Gość 2KK Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Twoj nick: 2K Nick podejrzanego*: TheGumiSDane podejrzanego [sID+IP]*: STEAM_2:0:1514416250 46.151.186.240 Nonsteam Data (dzien, gg:mm) zajscia: 24/02/2016Twoj dowod*: http://318446.node11.pukawka.pl/hltv-1602242051-css_aztec-1456343460-1456344360.zipRodzaj czita*: AIM + WH Nazwa mapki: css_aztecCzasy podejrzanych akcji*: 2.16 celownik bardzo dynamicznie przesunął się na głowę przeciwnika 3.04 podczas strzału celownik bardzo ładnie trzymał się na głowie 3.06 przeciwnik się nie ruszał ale nim wyszedł w ogóle przez drzwi to już było widać zawahanie i ruch celownika na model ale spokojnie zabił przeciwnika na 3.04 a potem tego na paczkach którego nie mógł widzieć ani słyszeć 3.55 wychodzi i oddaje strzały prosto w model a następnie czeka na niego i nie udaje mu się go zabić 4.06 widać jak podczas gdy oskarżony źle ustawił celownik i jest on na tułowiu przeciwnika po oddaniu kilku strzałów sam wskakuje na głowę po czym gracz koryguje go na tułów 4.11 już wie że koleś jest w odnodze i biegnie nic nie sprawdzając żadnych miejscówek 5.13 przypadek? 5.14 po oddaniu pestki widać jak znów celownik wskakuje na głowę 6.04 mierzy w przeciwnika który zaraz ma wyjść z wody 6.20 w tym momencie już wie gdzie dokładnie uciekł model a potem widać że bez sprawdzania miejscówek pobiegł od razu do niego 9.31 nim model zdążył cokolwiek zrobić oskarżony już go namierzył 12.05 przez ścianę mierzy w model 13.13 jeszcze dobrzy nie wszedł na bs jak już skierował awp w stronę modelu który jest za ścianą 13.17 dokładnie ustawił celownik na modelu 13.38 tutaj dokładnie widać AB po oddaniu strzału z awp celownik zahacza o głowę IP /Nazwa serwera: CS GO MOD SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - Widać że gracz próbuje się kryć z tymi cheatami ale aim nie za dobrze skonfigurowany a wh jak widać też miał. Jest w UBT i pewnie zna się z adminem z którym grał także bana nie miał jak otrzymać ale na demku wszystko wyszło że biega odpalony w szczególności ostatnia sytuacja z awp gdzie po oddaniu strzału celownik na chwilę zawiesza się na głowie przeciwnika PS. ostatnią sytuację proszę obejrzeć bez non zoom gracza. Edit: To nie skarga tylko zgłoszenie oszusta. Nie myl pojęć Edit O twoim losie zadecyduje Administrator. Śmieszne by to było że swój swego uniewinnia. Edytowane 25 Lutego 2016 przez 2KK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Iż to jest "Zgłoszenie" na mnie, z miłą chęcią obejrze demko i sprecyzuje Ci moje granie, które opiera się na logicznym myśleniu a nie strzelania na pałę. 2:16 - no dobra, przyznam się nie wiedziałem ilu biegnie ale każdy wie, że celownik się trzyma na poziomie głowy a nie nóg ;x 3:04 - 3:06 - Widać było jego urywek nogi a tamtego z pomieszczenia na przeciwko bramy wybiegał i to była szybka reakcja. 3:55 - Przypadkowy strzał, uznajmy że tutaj mogłem mieć spaloną akcje. 4:06 - wychodzę jak normalnie a nawet nie korygowałem celownika na jego tułów lecz nawet pare cm od skrzynek ;x 4:11 - wcale nie widać było jego broni -.- 5:13 - jaki tu był przypadek? sprecyzuj, ponieważ nie widzę nic podejrzanego. 6:04 - dostałem info, że biegną wodą a to jedyne wyjście którym zazwyczaj przeciwnik wychodzi 6:20 - nie sprawdzałem? przecież skoro jeden biegł od strony mostu i nie padł to na pewno nikogo tam nie było, na bsie nie było to z logiki można powiedzieć że to był resp CT -.- 9:31 - info z bramy przy bsie, kolejny raz robisz to samo zagranie, nie robi się tak ;x 12:05 - Ty nazywasz to mierzenie? Idę przez most, to gdzie mam sie patrzeć? W niebo? To logiczne, że przed siebie -.- 13:13 - Widziałem przeciwnika, ponieważ jest tam luka ;x 13:17 - przypadkowe najechanie na model, ciekawie ;x z miłą chęcią poczekam aż jakiś z ubt obejrzy demko ;x @@ Edit Siwy, 14:19 - Gdzie tu WH? Idę przed siebie celując na poziomie głowy, coś dziwnego? 1 strzał oddany podczas widoku kolana więc nie jest to "prefire" Edytowane 25 Lutego 2016 przez TheGumiS 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wybacz gumiś ale czasami znów mam chcice na zabawe w sędzie i tak oglądam demka i coś się znalazło. 6:00 jedna z 2 najciekawszych akcji, dlatego warto się jej przyjrzeć dokładniej, info ? 2 deady w CT, jedynie możliwe info od cwaniak, gang i elvison. Którzy widzieli całą sytuacje (+/- 1min od zdarzenia), Cwaniak odpada bo nic nie widział/słyszał, elvison nie podał infa zostaje gang który widział że idą wodą, starczy potwierdzić te info i to prawdopodobnie ograniczenie jedynie przez mikro. Dlatego te info od kogoś wisi na jednej osobie. 14:19 nie znam mapy ale te przejście z TT na/do BS'a B. 1/4 dopiero widać nogę typa wyskakującego, ale to jest niemożliwe do zauważenia w tak szybkim tempie. Strzały zanim wyskoczył, niemożliwe do usłyszenia bo multum odgłosów w tym momencie. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi