smd007 0 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nick : eSeMDe [007] Link do SSów : Ss'ów nie ma przepatrzyłem całego kompa Wycinek z konsoli : ??? Serwer : Cod mod Info:Jak niedostane unbana jakoś to przezyje ale ( fajnie sie grało szkoda tylko ze "Siwy" Wszystko zje*ał.... grałem bez "Cheatów" jednak ss'ów nie posiadam unbana pewnie nie dostane ale na forum z wami bede Jeżeli bym cheatowal mógł bym wejsc na serwer przez proxxy albo ip zmienic lub inne sposoby jeszcze są ale ja taki nie jestem Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nie możliwe, że Siwt ss'ów nie zrobił. Sprawdź folder cs_strike i cs_strikepolish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Poszukaj, może masz zrobione w formacie TGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smd007 0 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 wyświetlało sie ze admin siwy zrobil ss graczowi "moj nick" jest ale tylko jeden ss :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nie dostaniesz UB widać, że coś kręcisz... ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 smd007, Weź nie kłam byłem wtedy na servie pisało "Admin Siwy zrobił ScreenShot graczowi eSeMDe [007]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smd007 0 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 czekajcie szukam [ Dodano: 2013-02-23, 14:14 ] PRZYZNAM SIE. GRAŁEM NA WH JEST 6 ss'ów moge wstawić rozumiem ,że UB nie będzie fajnie sie grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 zamykam. a TeRRorKa, Musk?!, FreshFreshFresh, Po warnie za wypowiedź w dziale o ub nie będąc banującym i nie mając dostępu do odbanowywania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi