Chemikphp 28 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam. Proponowałbym wprowadzenie komendy /mute do servera która działała by następująco. -Wyświetlała by ludzi których można wyciszyć -Miała by możliwość wyciszenia wszystkich graczy Chodzi o to żeby nie wychodzić do menu i wyciszać każdego manualnie, to chwile zajmuje a niektóre dzieciaczki bywają irytujące. a w menu jakby nie patrzeć trzeba wszystkich wyciszać Pozdrawiam Chemikphp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jestem za.. Dużo dzieci.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Szczerze jestem również za chociaż mi to nigdy nie przeszkadzało , ale mógłbyś to mn zrobić szczególnie, że black ty oraz ja mamy "Steam" i też nie zawsze bd się słyszeć piszczaków np. /mute gracz 1 gracz 2 itd itd ( gracz np JC Plemnik xD ) i już wyżej 2 kolegów by było zadowolonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 wielu graczy by to zadowoliło szczerze mówiąc mam 23 lata ale nie lubię krzyku dzieci typu: -kampimy razem? -chodź we 2 się schowamy trochę to irytuje no ale cóż gimbaza pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofensywny 4 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jestem za. Bardzo potrzebne wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 cieszy mnie że się wszyscy zgadzamy może główny administrator postanowi to zmienić , przydałoby to się już nie mówiąc o mnie ale i dla wszystkich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Komenda /mute została dodana,powinna działać. Edytowane 28 Lutego 2016 przez mn9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: W razie problemów z komendą proszę pisać na PW/GG. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi