RomantykNLO 140 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 1. Nick:Romantyk(Nie)LekkichObyczajow2. Imię:Dawid3. Wiek:144. Znajomość AMX (1-10): 7-8/105. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Składka (tak/nie):Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich:Nie9. Parę słów o sobie **:Jestem Dawid i mam 14 lat, mieszkam w mieście o nazwie Działdowo. Jestem kulturalnym i miłym człowiekiem, próbuje nie wdawać się w żadne kłótnie(przynajmniej próbuję) Staram się kulturalnie i bez agresji pomóc wyjaśnić dany problem. Interesuje się piłką nożną, oraz grami komputerowymi, gram głównie w League Of legends i oczywiście w CS'a 1.6(chciałbym być kiedyś pro gejmerem)10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać adminem, ponieważ wcześniej wspomniana osoba jest nie zawsze aktywna, a w tym właśnie czasie gracze przeklinają, obrażają, ogólnie mówiąc łamią regulamin. Zresztą im więcej adminów tym mniej cheaterów. 11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3 godziny w dni robocze, próbuję grać coraz dłużej13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze: 15-18 weekendy: 8-11/1314. Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 14 lat 15 min na serwerze brak steam Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jestem na Nie Wiek Amx Składka Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Jestem na Nie Wiek Amx Składka Steam Nie rozumiem twoich argumentów? Steam, brak wymogów na niego Składka, zostanie zapłacona po akceptacji podania, nie jest wymagana do podania. AMXX jakiś problem? Jedynie wiek, ale to jest 1 argument dlaczego jesteś na nie wymieniony. Ja sie zaś czepie jak już tu jestem GT, http://www.gametracker.com/player/Romantyk%28Nie%29LekkichObyczajow/193.33.176.143:27015/ Czemu jest tak słabo z twoją grywalnością na serwerze? Oj bardzo słabo, To lepiej było na początku miesiaca i wtedy było składać podanie, z taką aktywnością niestety nie przejdziesz dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Zły wzór,Gt od DR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi