Ofensywny 4 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Ofensywn[Y] 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Japam 4.IP/SID oskarzanego*: "Japam" 5573 STEAM_2:0:158371785 4 17:36 28 5.Data i godzina:2016-02-27/10-11:10 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):świadek- `GeniuS 7.Opis sytuacji:Gracz Japam wielokrotnie skanował.. zeskanował mnie, przyciągał przez ściany i jeszcze pisał, przyciąganie przez ścianę klasą zombie Banshee jest dozwolone. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Ofensywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniu 21 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Mój nick w grze to `GeniuS. Mogę poświadczyć że gracz Japam skanował wielokrotnie gracza Ofensywn[Y] jak również i mnie samego było to na mapie zm_colores. Z poważaniem Geniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemikphp 28 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 szczerze mówiąc wątpie żeby Japam skanował nie jeden raz ze mną latał gra normalnie, nie widziałem żeby skanował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofensywny 4 Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Zobacz dzisiejsze demko z mapy zm_colores to zmienisz zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi