Zeus123 61 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 1. Nick: Zeus 2. Imię: Cezary 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (tak/nie): Tak, ale za tydzień 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/ZeUs/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Czarek. Mieszkam w małej wsi. Uczęszczam do technikum rolniczego. Uwielbiam grać w piłkę nożną oraz słuchać muzyki. Zbieram znaczki pocztowe z lat 90 i mogę się pochwalić nie złą kolekcją. Jestem miły, przyjazny oraz lubię dużo żartować. Ze wszystkimi na serwerze utrzymuję dobre relacje. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym banować cziterów oraz osoby łamiące regulamin. Przydarzyła mi się taka sytuacja (dzisiaj), że wbijam na serwer, a biega sobie hacker i admina brak. Większość graczy siedzi w spetators. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: NIE 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Gdybym został administratorem na tym serwie to nie spędzałbym czasu na innych serwerach tylko tu. Więc jakieś 5-6 godzin dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze : 20.00 do północy, czasem troche dłużej. W weekendy nawet cały dzień. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Z rok będzie. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): NIE PS. Chciałbym, aby wszyscy wypowiedzieli się na mój temat, więc proszę o zamknięcie tego tematu za jakieś 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Widze Cie duzo , zglaszasz na u@ , jestes ogarniety . Mimo ze nie byles adminem mysle ze poradzisz sobie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Na serwerze gra, godziny sa, na forum sie poprawil bo widzialem skladka bedzie i stwierdzam ze mozna dac mu szanse pozdrawiam fam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Jestem na tak + GT + ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 A więc Czarku Gt na + Kultura i zachowanie na + Amx i te sprawy +/-, ale każdy kiedyś miał swój pierwszy raz. Podanie eleganckie, Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 choc napisales troche dziwnie w moim podaniu (podejrzewam ze byles zly ) to jestem na Tak . Dlaczego? -bo bardzo chcesz sie wykazac -jestes aktywny na serwerze i potrafisz byc kolezenski Wiec chcialbym zobaczyc jak sobie radzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jestem na Tak Wiek Gt Amx Mikro Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek :) 7 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Również na Tak + Gt + ogarnięty + Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 +znaczna poprawa +zglasza u@ +skladka +kultura +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 napisz do mnie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi