Ozzir 0 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 (edytowane) Witam mam dość ciekawą propozycję, aby został zresetowany ranking (Punkty) graczy. Czemu? otóż jak zapytałem kiedyś czy gracze Chcieliby reset rankingu, niektórzy napisali: TAK. Też mi się wydaję że to jest dobra opcja, zachęci to graczy do grania, Bycia coraz wyżej nad innymi. Teraz nie ma to sensu jeżeli przyjdzie na serwer Typowy "KOWALSKI" i będzie chciał być top3Nawet jeżeli będzie grał bardzo długo, to nie ma szans wyprzedzić np:Dopiego,Zika itd.. Pozdrawiam.Ozir *Dodam że reset rankingu był bardzo dawno temu. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Pawel.? Proszę pamiętaj o opcji "edytuj", gdy zechcesz coś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Reset gameme nie jest zly. Jam dobrze pamietam to Pride to robil, ale stracil opiekuna za nie poswiecanie tyle uwagi na serwer, niz powinien, ale teraz jest w lepszych rękach i -_- powinien to zrobic Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 27 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 mi to obojętne czy będzie reset czy nie i tak będę 1 =D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzir 0 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Dlatego uważam że warto zresetować sam mam dość dobrą pozycje Ale jest napływ nowych graczy którzy też chcą sie pokazać w tym top10 =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Reset wykonany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi