Skocz do zawartości

[ODRZUCONA][Skarga] Kinolek <3

TYLK0 H3@DSH00T

Rekomendowane odpowiedzi

Wzor skargi:

1.Twoj Nick: Czaki.!

2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin

3.Nick admina/gracza ktory zawinil: kinolek <3

4.IP/SID oskarzanego*: Nie posiadam natomiast opiekun powinien posiadać.

5.Data i godzina: 23:21 ( coś te okolice)

6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):

scorpio. hapaj po same bile. :  1vs7 i cele, bez przesady

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl

[AMXBans] Powod: 'cele mapy'

[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:93097690'

[AMXBans] Twoje IP: '188.146.11.41'

[AMXBans] ===============================================

scorpio. hapaj po same bile. :  nie ugralby i tak bez sensu

7.Opis sytuacji:A więc grałem sobie po stronie CT i zostałem sam praktycznie na całe terro ( zanim wszyscy wyginęli paka już była położona). Paka leżała sobie na A, natomiast ja stałem sobie na gali, chciałem wyczekiwać i spróbować ubić kogoś, KOGOŚ ponieważ wszystkich NA PEWNO bym nie dał rady. Natomiast nie, admin kozak był po stronie TT, zginął i stwierdził że on nie może zachować gdyż miał szansę ugrać i wlepił mi bana, fakt który nie jest długi, praktycznie jak kick, ale piszę skargę ponieważ się strasznie zdenerwowałem i widać kolego że wgl nie rozumiesz na czym polega ta "pieprzona strzelanka". Ty wielki BOOS, ponieważ masz admina więc możesz wkleić komuś bana, ale ja przynajmniej stałem i próbowałem jeszcze kogoś ubić, ty byś pewnie zlał w majty i byś uciekł sobie na respa TT, ale ty bes konsekwencji gdyż masz admina. Szczerze powiem, skarga mnie samego śmieszy lecz poziom nie jest zbyt wysoki na DD2 no i jak widać słabsi choć z większymi możliwościami na serwerze muszą jakoś sobie radzić.. Widać że poziom się nie zmienił od starych dobrych czasów, odkąd jestem na CSC.. Możecie się śmiać, leje na to natomiast wy czasami troszkę ruszcie tymi pustymi łbami i pomyślcie że wy na pewno mieliście podobną sytuację,  ( o ile gracie długo w tego klasyka) i zachowaliście się tak jak ja, albo nawet i gorzej.

Dziękuję za uwagę. I proszę, nie wypowiadaj się jeżeli masz pisać pierdoły wyssane z palca i pomóc koledze jeżeli was przy tym nie było lub po prostu chcecie sobie nabić posty. 

Ban już pewnie mi minął natomiast skargę i tak zostawię.. Możecie sobie pomagać regulaminem ale w tej sytuacji trochę wyrozumiałości powinno być, mordeczki.

#BANG

Edytowane przez Czaki.
  • Like 3

Panie czaki rozumiem twoje zdenerwowanie ,ale mogłeś przynajmniej iść w stronę gdzie paka jest splantowana.

Po Drugie piszesz skarge nie musisz pisać kto zlał by sie w majty itp  (twoja wypowiedz)

Po Trzecie Ban na 5 min tak cię zdenerwował ze odrazu naszła cię myśl zeby napisać skargę ja osobiście nie widziałem cie na ODD2 jak i pewnie cała reszta z  naszych adminów

,polecam pograć z nami dłużej i wtedy zobaczysz ze każdy z adminów wykonuje dobrą robotę.

Po Czwarte pozdrawiam, skarga odrzucona, oraz zapraszam do grania na ONLYDD2

• Like 3

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności