Adisek1337 114 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:Adis -_- 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: wiktor 4.IP/SID oskarzanego*:nie zdążyłem wziąć 5.Data i godzina: 2016-02-28 10:40 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie):Świadkowie: [T] Trevist 7.Opis sytuacji:Więc było tak że klawisz wydał polecenia ale nie otworzył cel więźniowie otworzyli sobie cele a on zaczął wszystkich zabijać.Więc pomyślałem że może się pomylił to poczekałem ale znowu było to samo.Prosił bym o danie mu niemożliwości wejścia do ct dziękuję. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 To jak wejdzie na serwer wpisz w konsoli status i skopiuj jego SID bo inaczej go nie zbanuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Zyguś, SID się nie generuje... Często jestem na jb, jeżeli wejdzie dam mu bana i tyle (o ile wyrażasz na to zgodę) Edytowane 29 Lutego 2016 przez Zyguś Sid się generuje już od wczoraj geniuszu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi