Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Witajcie towarzysze! Zakładam, że są wśród Was gracze tak wspaniałej gry jaką jest Clicker Heroes! Korzystając z okazji, założyłem klan o nazwie CS-CLASSIC by zjednoczyć nas - osoby grające w tę grę. Czy Wy classic'owi jesteście gotowi by zmierzyć się z nieśmiertelnymi bossami w clicker heroes? Jeśli tak to zapraszam do klanu. Aktualna liczba osób w klanie w poście poniżej W klanie może być 10 osób! (Taki jest limit ) Właściciel klanu Immortal damage: ponad 10,200K Maksymalny poziom: 2859 Zasady/informacje. - Osoby w klanie (tj. członkowie), którzy nie będą grali dłużej niż tydzień zostaną wyrzuceni. - O nieobecnościach informujemy poprzez klanowy czat (Message Board). - Codziennie zabijane są Immortals, czyli każdy członek może zebrać jakąś liczbę hs'ów z raid'ów. - Dowódcą klanu zostaję ja, gdyż go stworzyłem, jeśli będę chciał przekazać komuś klan poinformuję. - Staramy się nie wyzywać nikogo na czacie. - Klan jest otwarty dla każdego do momentu, gdy nie stanie się pełnym. A teraz kilka słów o tej grze: Clicker heroes jest to zwykła gra platformowa, w której chodzi o zabijanie potworków, bossów, szukanie reliktów zdobywanie hero souls'ów itp. Nie ma głównego celu w tej grze, tutaj nie chodzi o przejście tej gry, gdyż nie ma limitu poziomów. Można powiedzieć, że cel tej gry opiera się o zdobywanie coraz to wyższych poziomów heros'ów, merenaries'ów oraz większej liczby złota, rubinów, hero souls'ów oraz lepszych reliktów. Niżej podaję kilka zrzutów ekranu z mojego konta (dwie godzinki temu robiłem reset poziomów): 1.Heroes'y (bohaterowie): 2.Ancients (starożytni): 3.Relics (relikty): I jeszcze więcej... Wszystko znajdziecie na moim koncie steam Także, jeśli ktoś chce się przyłączyć do klanu śmiało. Jeśli ktoś potrzebuje rady, pomocy lub wytłumaczenia, niech śmiało pisze do mnie na steam, nick Not a Man Of violence. Lub po prostu piszcie w temacie , w grze mam ponad 650 godzin doświadczenia także wiem co i jak (parę godzinek grałem w trybie offline), nie bójcie się pytać, będę miał czas to odpiszę! Miłego! Edytowane 6 Marca 2016 przez Pawel.? Kilka poprawek. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 W klanie już 2 osoby! Serdecznie zapraszamy do gry! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Oesu Pafeł !!!!! IDĘ TAM ! Jak mnie wyboostujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Stan klanu 10/10 Członkowie: Cichy (spoza CSC) (Pawel ig) @Karisek @TheGumiS @M@jki H@rdcor (HardBoss ig) (Rias Gremory ig) (SIWY ig) @Chloe Obecnie jesteśmy na 29 poziomie. Edytowane 14 Marca 2016 przez Pawel.? #edit #update 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi