KikennS 8 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 1. Nick: KikennS 2. Imię: Krystian 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6,5 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/310223 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Krystian, chodzę do 3 klasy technikum mechatronicznego w warszawie. Interesuję się e-sportem, piłką nożną. Sam jeżdżę rekreacyjnie na rolkach, łyżwach jak i na motorze(supermoto). 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram na serwerze dosyć często, kiedy nie ma żadnego admina i nieraz wysyłam wiadomość prywatną do adminów, gdy jest potrzeba interwencji, ale nie zawsze oni mogą lub ich w ogóle nie ma. Kultura i zachowanie na serwerze niektórych graczy pozostawia wiele do życzenia, gdy oczywiście nie ma admina na serwerze. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:707555 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 2-5 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w dni robocze 16:21, w weekendy 12:22 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Obecnie 1001 godzin 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): W Cs:go jeszcze nie, ale na 3-4 większych serwerach TP w 1.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Jest aktualnie szybka rekrutacja, więc przyjmuję cie na tamtych zasadach, zostajesz przyjęty na okres 2 tygodni. Napisz do mnie na PW, wszystko ci wyjaśnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi