Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nick: Siwy Wiek: 18 Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?: 1.6 Staż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 5-6 lat Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : jasne Ile czasu poświęcasz forum?: Nie dużo w dni robocze, więcej w weekendy. Czyli robocze około 2,moze 3 godzin i w różnych porach dnia. Weekendy 3 lub więcej. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: nigdy nie korzystałem z SH, poza tym wszystkie inne czity, rodzaje. Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: nie Doświadczenie na podobnym stanowisku: kilkakrotnie byłem SuppUB na CSC Informacje o sobie lub uwagi: Mam chcice na zabawe w sędzie, postaram się robić jak najwięcej przez jak najdłuższy okres czasu, mimo że jestem już poza siecią. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Na tak Ogarnięta osoba Wie co to haxy To napewno będzie odpowiednia osoba na to stanowisko. P.S Mówiłem, że wrócisz "bocie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Siwy jeden z najbardziej ogarniętych na CSC jeśli chodzi o wykrywanie cheat'ów (nie urażając nikogo rzecz jasna). Sam kilka razy pomagał mi z demkami, pomagał mi je rozpisywać. Osoba ogarnięta, mająca duże doświadczenie w "sędziowaniu". Zwracam uwagę na to, że chcesz być support UBT, a nie UBT, tj. będziesz się zajmował demkami tylko? W sumie to okej, bo będą szybciej weryfikowane. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Tutaj nie ma na co czekac 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi