Umciaak * 1 502 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 :pije: Siemanko! :pije: Może nie wszyscy wiecie ale dzisiaj urodzinki obchodzi Kamilek, znany jako Rolooo Snajperze, mistrzu ty mój, ja przede wszystkim życzę Ci ! Dużo fragów, zero lagów, by boty nie farciły, i flesze nie raziły. By zawsze kaska była, na fleszyka może dwa. Smołków na midzie jak najmniej, zero wkurw*w, troszke mniej. Byś z topki nie spadł bracie, bo to boty cie karają. Zdrówka, szczęścia no i laski niechaj każde będą złe, że to ona ma CIE! :pije: :pije: STÓWKA ROLUŚ! :pije: :pije: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Wszystkiego Najlepszego jeszcze raz pijaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 wiedziałam juz rano z fb. Najlepszego roloś xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi