wilma90 20 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Doradzi ktoś jak się pozbyć SB ? Drugi dzień nie mogę się pozbyć. Ktoś jakieś pomysły ? - reset pc - reset modemów routerów - zmiana serwera nie pomaga : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 jak chce Ci sie bawić to zmień cs'a , z ns na steam, lub z ns na innego ns'a i na pewno zniknie SB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 A ban? mi z reguły pomagał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Myślę, że jakbyś zrobił reset routera przynajmniej na 5 minut, albo pograł na innym serwie to byś normalnie nie miał sb, ale to nie wiem jak Ci to nie działa, może jak napisał wyżej Polaczek, że ban by Ci pomógł .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GandziaMafia 5 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 otóż tak sb występuje w momencie kiedy 2 osoby wchodzą na ostatni slot serwera, zauważyłem to ostatnio. Rozłączony z powodu braku slotów. Wtedy pojawia się sb, polecam wejście na 5 minut na inny serwer i ponownie wejść na wcześniejszy. Powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 jezeli nic nie pomaga , musisz poczęstować sie banem na 5 minut wiem ze nie jednemu pomagał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi