Appl3. 86 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam. Przepraszam za brak wzoru.Chciałbym się dowiedzieć czy dostane to UB Blip wysyła mnie do -_-. -_- wysyła mnie do Blipa to ja już nie wiem co mam robic.Chciałbym aby Blip lub -_- powiedzieli mi czy dostane to ub. SS są czyste tylko blip przyczepił się do mojego patcha. A w regulaminie nic takiego nie pisze.Pozdrawiam@edit Chcialbym jeszcze dodać , że 24h już dawno mineły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Modele mają być zmienione,inaczej UB nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 -_- ale ja już zmieniłem. Na te orginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Bana z tym IP już nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi