GandziaMafia 5 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. Nick:Gandzia^Mafia2. Imię:Szymon3. Wiek:204. Znajomość AMX (1-10): 75. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Składka (tak/nie):tak, ale po 10-tym7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Gandzia%5EMafia/193.33.177.101:27156/8. Parę słów o sobie **: Mam 20 lat, lubię grać w piłkę nożną, bilard, dart itp W wolnym czasie gram w cs'a, ewentualnie spaceruje z dziewczyną 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Często gram na serwie. Czasem gra dużo czitów, a nie ma adminów, chcę ogarniać serwa kiedy inni nie mają czasu 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: tak STEAM_0:0:161993581 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Aktualnie siedzę na chorobowym, więc raczej dużo 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codziennie od 9 do 22-23 w różnych godzinach wchodzę na serwer.13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 No cóż: + mikro + składka +/- GT +/- Podanie mogłeś napisać ładniej Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Ja osobiście jestem na Tak Po pierwsze lubie goscia:) Po drugie Steam Po trzecie składka 4te-wiek No i 5-te gra u nas długo zgłasza na u@ ogar itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi