miko 90 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) 1. Nick: Miko 2. Imię: Mikołaj 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/Miko/193.33.177.101:27156/ 8. Parę słów o sobie **: Siemankoo mam na imię Mikołaj mam 19lat, pracuję (ochrona), uczę się, uprawiam kulturystykę, a moje hobby to cs 1.6 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ byłem już adminem tutaj jakieś 2 lata 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_ID: STEAM_0:1:1796147 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Zależy od dnia ale 3-4h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Z rana czasami i późnymi wieczorami 13. Staż w Counter-Strike 1.6: nie pamietam ale około 5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, tutaj ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone)Co do ostatniej akcji to poniosło mnie przyznam ale dziś odebrałem nowy komputer i na pewno poprawię aktywność na forum i będę wywiązywał się z roli admina na serwerze Pozdrawiam. Edytowane 1 Marca 2016 przez miko Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla Administracji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Jestem na nie Prowokacyjny - Nie odwiedzał forum- 0 Szacunku do Administracji - Nie ogarniał na serwie tylko grał - Gt - Plus tydzien musisz odczekac od kolejnego podania + Byłes Adminem Edytowane 1 Marca 2016 przez RUDASLASKA1920 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Jestem na tak ,poniewaz: +kultura , nie spotaklem sie z sytuacja zeby bylo inaczej +wiek, +doswiadczenie Wedlug mnie wywiazywales sie nienagannie z roli admina , tylko popraw aktywnosc na serwerze i na forum Edytowane 1 Marca 2016 przez ODSMistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jestem na Nie - Twoje GT jest powalające, nadrób je. - Nie rozpisałeś się wgl, co to za powód? "Ponieważ byłem już adminem tutaj jakieś 2 lata" Tak btw. Piszę się "Na pewno" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jestem na Tak: -Były Amdmin -Steam -Aktywność -Wiek -Składka -Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Na tak +kultura +był adminem +wiek +mikro +steam Myśle, że sobie poradzi i będzie dobrym adminem a aktywność na forum i serwerze szybko nadrobi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 A ja tez jestem na tak Skladka Wiek zna sie Byl tutaj Jest znany i lubiany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 doświadczenie + wiek + steam + popraw gt - Małe tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia:)* 83 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Oczywiście że na TAK był adminem Steam Wiek Doświadczenie kultura Często gra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 + składka + doświadczenie +/- GT + były admin + Steam - Powód, dla którego chcesz być adminem Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Wielkie tak: -pomocny ( pomagał mi niegdyś nie raz) - kulturalny -ogarnięty - steam - gt i aktywność na forum ( łatwe do nadrobienia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Rowniez jestem na tak -Mily -Kulturalny -Ogarniety (byles adminem) -Skladka Zią ktpry leci na moim cfg, dlatego takie buly sadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ode mnie Największe tak ! powody : - rozpozna czitera w 100 % ! -pomocny! zawsze można na niego liczyć! - jest ostatnim z nielicznych którzy grajątu bardzo długo .. - często gram w nocy i widzę jak siedzi do późna - staż, były Admin . - kultura. -składka - Steam. poza marginesem GT wszystkiego Ci nie powie , jak się zmienia nicki to czasem tak jest że na jednym jest mało spędzonego czasu i myślę tu o tym żeby nei sugerowac się tym że kogoś nie było np tydz z jakiegoś powodu różne są sytuację. tylko trzeba pomyśleć i cofnąć się wstecz kiedy to było bardzo mało Adminów i się siedziało całymi dniami i pilnowano a dla świerzaków lepiej będzie jeśli nie będą się wtracali w swoje sprawy i pilnowali swojej obecności i bedzie wszystko dobrze, bo my nie jesteśmy od tego żeby się nawzajem zjadać tylko od tego żeby pomagać innym i się dogadywać 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Wiec napisze tak. NA NIE -GT -Nastepna sprawa to swiezo odebrny admin NA Tak: -jasna deklaracja poprawy ( to sie bardzo ceni) . Jesli zawiedziesz bedziesz "spalony" -Przeprosiles za zachowanie -doswiadczenie -staz Zlozyles deklaracje poprawy, a jednoczesnie przeprosiles. Taki serwer jak ODD2 powinien miec bardzo duza ilosc adminow . Ja dalbym Ci szanse , bo trzeba wierzyc ludziom . Nie zawiedz zaufania reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Nie mam pojęcia o co chodzi między tobą, a Rudą, ale widać, że miłością do siebie nie pałacie. Stąd też moja rada, dogadajcie się jakoś, bo będziecie siali ferment swoimi spinami w środowisku adminów tego serwera. Ode mnie i tak masz tak, bo jesteś weteranem serwera, na dodatek pamiętam jak mnie banowałeś za spamy na czacie i wkurzanie Weroniki i Justynki rok temu... Poza tym wydajesz się ogarnięty, masz steam itp. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Na tak +ogarnięty+doświadczenie- Gt (to można nadrobić)+steam+ kulturaA co do sprawy która miała miejsce niedawno to tak jak Paweł.? wyżej napisał załatwcie do miedzy sobą na pw tak co nie będzie żadnych spin na serwie jak i forum Ostateczną decyzje zostawiam Pawłowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Ja tez jestem na tak, ale chce zaznaczyć że na serwerze ma być szacunek dla siebie na wzajem +ogarnięty+doświadczenie- Gt (to można nadrobić)+steam Edytowane 2 Marca 2016 przez pawel1971tychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi