Excalibur 5 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 1. Nick: Excalibur 2. Imię: Adam 3. Wiek: 30 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametrack...6.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php 6. Mikrofon (Tak/Nie): jak trzeba to tak 7. Składka (Tak/Nie): Jak bedzie wymagana to tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: BDB 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: hmm grałem po necie jeszcze w half life więc cs od zawsze 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: pn-pt 19-22, sobota i niedziela częściej 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: minimum 2 godziny 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Więc wszyscy mnie znacie nie od dziś - gram na serwie około 2 lata i słyszałem że macie mało adminów i potrzeba rąk do pracy. Składam swoją kandydaturę ponieważ ostatni czas mam sporą skuteczność w zgłaszaniu cziterów i admini mogą potwierdzić, że zgłaszam sporo odpałów i większość z tych zgłoszeń jest trafna. Często gdy gram panoszą się odpały i nic nie moge zrobić prócz napisać na SB. Nie mam z nikim zatargów, jestem osobą koleżeńską i umiem odróżnić czitera od dobrego gracza, dlatego też uważam, że mogę wspomóc załogę FFA jako kolejny admin Proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury pozytywnie. Pozdro Excalibur 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jesteś aktywnym graczem, ale z mojej strony wystarczy pozytywów na twój temat, ponieważ zaszedłeś nie tylko mi za skórę swoim brakiem kultury dla graczy a nawet do admina . Nie wiem czemu ale odkąd Cię "spotkałem" na serwerze i trochę pograłeś, pokazałeś jaki jesteś po prostu jestem na Ciebie cięty i tyle, tego nie zmienisz. To jest moje zdanie na twój temat i nikt mi nie będzie kazał bym Cie polubił gdyż i tak tego nie zrobię. Jestem na NIE, nie tylko z tego względu że Cię nie lubię ale tak jak napisałem: Z tego powodu że jesteś według mnie nie kulturalnym "osobnikiem" NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Ja jestem jak najbardziej na TAK: - ostatnio faktycznie zgłasza cziterów i trafność ma 90%, - ostatnio bardzo często go widzę na serwerze co pokazuje jego sporą aktywność, - jak dla mnie nie ma z nim problemów, ponieważ przy mnie nikogo nie obrażał bezpodstawnie, - Aktywny - spoko w relacjach - GT dla mnie też spoko - nigdy nie było co do jego gry podejrzeń i gra nie najgorzej, Moim zdaniem warty przyjęcia na okres próbny TAK Edytowane 1 Marca 2016 przez QubaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 ja jestem na NIE a czemu: -rzadko Cie widzę na serwerze - małą aktywność na forum daj się poznać troche ludzią poudzielaj się coś na forum popraw kulturkę i pomyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jestem na tak/okresem próbnym."znam" Cie już trochę, jesteś z Nami długo, co do zgłaszanych cziterow to nie pamiętam. Ex weź pod uwagę również to, że praca admina to nie tylko banowanie cziterow, a jeszcze kilka innych obowiązków m.in utrzymywanie porządku na serwerze czy też aktywne bywanie na forum, które powinieneś nadrobić, abyś mógł się trochę wykazać i dal poznać z innej str, niż tylko z koleżeńskich pogawędek na serwerze Myślę, że możemy Cie sprawdzić jak odnajdziesz się w roli admina Pozdro Mordki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Jestem na Nie Nie znamy cb Mała aktywność na forum Rzadko cb widzę na cb na forum i wgl na serwerze. Edytowane 2 Marca 2016 przez Karaś2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Posiadasz aktywnego warna, liczyłem, że przez ten czas go odrobisz, ale tego nie zrobiłeś Podanie odrzucam, zapraszam za tydzień i gdy odrobisz warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi