Kasia! 3 386 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Nick: Kasiaaa Powod: choroba Czas nieobecnosci: 2-3dni Cos od siebie: Wszystkie zlecenia są za szybko robione nie nadążam, dla mnie to troche dziwne, bo grafika to sztuka nie autostrada. Nigdzie nam się nie spieszy, chyba że komuś do grobu. Jutro tylko dokończę awatar przy którym proszę poczekać na mnie, jak można. Chciałam już rezygnować, bo nie ogarniam, ale tylko powtórzę grafika to nie autostrada i śpieszyć się nie można/trzeba. Tylko i wyłącznie nie będę się udzielać w grafice, serwer będę nawiedzać ciągle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi