Geniu 21 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Witam. Mam problem. A mianowicie nie mogę wejść na serwer wyskakuje mi że zostałem zbanowany na zawsze za czitowanie. Mój nick w grze to `GeniuS więc nie mam pojęcia dlaczego zostałem zbanowany na jakiś nick "Zombie".? Wie ktoś może o co chodzi? Okej już wszystko w porządku pomogło pobranie cs'a od nowa. Dziękuje za pomoc. Temat do zamknięcia. Edytowane 2 Marca 2016 przez Geniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Zresetuj router, a jeśli to nie pomoże, to zmień wersje cs'a z v23 na v43 PRO, którą pobierzesz na naszym blogu cs-classic. Tutaj masz link do pobrania classic'owego cs'a v43 PRO Edytowane 2 Marca 2016 przez Pawel.? Edycja posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Proponuje abyś przeczytał ten temat link: http://forum.cs-classic.pl/topic/39568-dostałem-bana-nie-na-swój-nick-co-mogę-zrobić/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Trafiłeś na zbanowane ip , więc wystarczy je zmienić( restart routera/modemu powinien sprawę załatwić) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi