Pauulyn 121 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 1. Nick: Landrynka ( Nowy ChokoSpoko) 2. Imię: Paulina 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Na tą chwilę nie bardzo on jest sprawny, bo charczy. 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Landrynka/193.33.177.166:27015/ Szału nie ma, ale wszystko dogadane z opiekunem. Poza tym zmieniam nick również na serwerze na ChokoSpoko. 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Paulina, mam 19 lat. Pochodzę z Zielonej Góry. Jestem spokojną osobą. Nie prowokuje spin, oraz łatwo się ze mną dogadać. Nie mam problemów z ortografią, oraz interpunkcją, więc wstydu nie narobię. Od dzisiejszego dnia poprawię swoją aktywność na forum ,serwerze i będę bardziej aktywna. Swoje obowiązki zawsze wykonuje sumiennie. Jak już się w coś angażuje to daję z siebie wszystko. Będę na bieżąco ze wszystkim. Zacznę wykazywać się też dużą aktywnością. Mam teraz sporo wolnego czasu i nie chce się nudzić, więc przy okazji mogę pomóc. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ nie macie na tym serwerze prawie wcale adminów, a ja chciałabym się wykazać. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4 godzin dziennie. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W tygodniu będzie można mnie złapać w godzinach 16-20. W weekendy kiedy tylko chce. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Owszem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Masz aktywne dwa podania, wygląda jakbyś pchała się, gdzie tylko da. nie grasz tam w ogóle, więc po co ci admin? Na nie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jestem na nie -dopiero wróciłaś... -gt zerowe -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Jestem na nie -składka -steam -gt Nawet nie grasz na serwerze daj się poznać graczom którzy teraz grają. Edytowane 3 Marca 2016 przez Maus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Mimo negatywnych opinii dam Ci szansę,przyjmuję na okres próbny.Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi