nom 0 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nick: nomLink do SS: Kolejny raz nie ma. Nie mam ich w folderze bądź nie zostały zrobione.Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : nom [AMXBans] Reason : ' ab ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1489830640 ' [AMXBans] Your IP : ' ' [AMXBans] ====================================== Serwer: cs 1.6 ffaLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=59163 Co wy ode mnie chcecie? Codziennie łapie bana za nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Kolego, widzę że mamy problem ze zrozumieniem powodu odrzucenia tematu. Masz 1 aktywny ban z dnia 02 marca, nadto masz jeszcze jeden aktywny ban z 29 lutego. Po odrzuconej prośbie o UB z dnia 29 lutego, mimo nie uzyskania UB wszedłeś i grałeś. 1 AKTYWNY BAN 2 marca dostałeś bana, i ta prośba została odrzucona bo miałeś aktywnego bana. 2 AKTYWNY BAN 3 marca (dziś) dostałeś bana i prośba zostaje odrzucona bo masz 2 aktywne bany. Mam nadzieje że teraz zrozumiałeś powód nie uzyskania UB. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi