Skocz do zawartości

Skarga mn9

James0v

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: James0v.
Data zdarzenia: 3.03.16  
Osoba/y na którą chcesz złożyć skargę: mn9
Opis sytuacji: http://forum.cs-classic.pl/topic/45470-admin-chokola/.

Przypomnę i podkreślę może jedno z wymagań - "Składka na admina jest jednorazowa i obowiązkowa", twierdząco jest napisane, że osoba składająca podanie nie zapłaci składki, jeżeli chciałaby się dogadać to myślę, że ma na tyle rozumu, żeby napisać coś typu "dogadam się z opiekunem" bo skąd "my" wypowiadający się i wydający Swoją opinię możemy o tym wiedzieć? 2 Zaś sprawą jest GT, które także jest widoczne w podaniu - jest ono zerowe, 0 przegranych minut w ciągu miesiąca już nie pisząc, że ogółem są tam tylko 2 godziny. Dla mnie to jest samowolka, opiekunowie jak i osoby składające podanie mają podany wzór oraz wymagania, więc nie wiem czy są poszczególne osoby, których to nie obowiązuje? Dlaczego jeden nie musi grać na serwerze, żeby dostać admina a drugi nie dostanie go, ponieważ dajmy na to brakuje mu 3 postów do 10. Powtarzam SAMOWOLKA, chciałbym aby zajęto się tą sprawą konkretnie.

• Like 10

• Właściciel

To równie dobrze nalezy napisać skargę na mnie, na Kryptona, na Rybaka i na niektórych opiekunów. Dodawałem nie raz admina bez podania, to samo Krypton, Rybak i niektórzy z opiekunów, pisałem o tym Szeregowcowi.

Mn9 informował mnie, że nie ma tam adminow i nawet dodał wcześniej admina bez podania innej osobie, tego nikt nie wypomniał, ale już gdy sama Nessia się przyczepiła o inną osobę, to raptem wywołała się "gównoburza", 
Mn9 prosił mnie oto by dodać jej admina bez podania, powiedziałem, że już na jedną osobę się zgodziłem, na drugą nie, wiem kim jest ta osoba, wiem że grała wcześniej na serwerze, grała bardzo sporo i nie uważam by z powodu spiny wywołanej przez NESSIE teraz zabierać admina innej osobie.

Jeżeli już mamy się o coś czepiać, to proszę wyciągnąć całokształt z każdego serwera, gdzie zdarzało się, iż po rozmowie ze mną dodawano admina osobie, która grała wcześniej. 

Uważam, że ta skarga jest po prostu wywołana przez nessie, bo ona miała problem do tej oto osoby, wykorzystała fakt, że gada z danymi osobami i postanowiła się zemścić. 
Do innych osób nie spinano się w tkaich sytuacjach, a nawet gorszych, gdy dodawano osobę, która w ogóle nigdy nie grała na serwerze, więc to już naprawdę przesada.

Opisze też dokładnie sytuacje z mn9, napisał mi, że nie ma adminów, pozwoliłem dodać starego admina, który potem zrezygnował, bo nie miał czasu, nie grał, potem spytał o te osobę, powiedziałem, że nie może tak być iz dodaje osoby bez podania cały czas, więc miał stworzyć szybką rekrutacje na serwerze i dodać daną osobę by każdy widział, iż jest zapotrzebowanie na adminów, bo bez powodu szybkiej rekrutacji się nie dodaje.

• Like 5

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Skarga nieprzyjęta.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności