TytanNiebios 15 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nick :TytanNiebios Link do SSów : http://speedy.sh/UKEdd/cstrike.rar lub Wycinek z konsoli [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina TeRRorKa. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : TytanNiebios [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.154.20 Serwer :Cs-Classic[COD 45k][RESET][PREMKA ZA GRE]@pukawka.pl Witam nie wiem co z ss;ami ale chyba ich nie mam chodzi mi o to z tym "banem" ze został dany bez powodu po prostu miałem perk eliminator rozrzutu a szanowna adminka terrorystka dała mi bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nie możliwe, że admin zrobił tylko 2 ss'y.Czekam na wszystkie lub brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 No ale nie ma więcej jak mam to udowodnić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ehh... Admin zawsze robi 5 ss'ówNie masz 5 ss'ów proste coś ukrywaszNie dostatniesz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 To zrobie ci zdjęcie tego folderu i zobaczysz ze nie mam okej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja Ci screenów nie robiłem tylko demko, zaraz wstawie...http://speedy.sh/8seZ2/tytanniebios.dem Widać ewidentnie jak celownik idzie w doł, i sie telepiehttp://speedy.sh/HAdGV/tytaniebios.dem tu drugie.Edit. Sprawdz skarge, może masz skrypta... Nie wiem, ale na Eliminatorze mi tak celownik nie lata, i nie skacze... Mam normalny.W cs pobierz to demko, i w pisz w konsole viewdemo tytanniebios lub tytaniebios bo 2 demka sa, jeden tytanniebios a drugi tytaniebios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Okej zrobiłem tak ale nie mam obrazu i pisze w konsoli viewdemo tytanniebios WARNING! Server returned protocol version 48, not 47Demo file completely loaded.Demo file completely loaded.Disconnected.Demo playback stopped.Automatic connection re Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 SS z innego serwera. Brak manu coda (lvl exp perki i wgl) Czekamy az -_- się wypowie do tego czasu ob brak i temat zamykam bo się robi spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 GoPe, ogarze ssy w ogóle nie były robione a demka czyste... TeRRorKa, brawo brawo... widziałeś kiedyś aima?? Ub. i podsyłam do -_- w celu upomnienia admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Brak demka=1 ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi