DrEsIaRz 9 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) 1. Nick: Squbany 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 19 4. Znajomość AMX (1-10): 7-8/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście jest 6. Składka (tak/nie): Jest jednorazowa ( była wcześniej ) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Squbany/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Więc nazywam się Kamil jestem z województwa podkarpackiego okolice Rzeszowa dokładniej, interesuję się piłką nożną , siatkówką no i oczywiście pięknymi dziewczynami o guście nie będę pisał ( powiem tak jest ich niewiele ^^ ) Jak każdy lubię wieczorkiem wyjść ze znajomymi napić się piwka . Jestem osobą bezproblemową , miłą , pomocną . Na serwerze miałem już admina ale jak to w życiu wychodzi musiałęm wyjechać za granicę do roboty która była praktycznie z dnia na dzień i nie miałem nawet czasu aby wejść napisać w sprawie rezygnacji czy nieobecności chodź powinienem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Posiadałem admina na tym serwerze , uważam że nie było ze mną najmniejszego problemu , robiłem poprostu to co do mnie należało. O rozróżnianiu czita od dobrzę grającego gracza niema co pisać sam staż mówi za siebie. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Steam-a nieposiadam #10 Squbany STEAM_2:0:2045216400 31.130.96.179 Nonsteam 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codziennie po 12 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak na tym serwerze ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 4 Marca 2016 przez Pawel.? Poprawiłem Ci nieco kolorystykę podania, bo widać było białe tło na czarnym stylu, co utrudnia czytelność ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Jestem w 100% na TAK. +Wiek +Mikro +Staż +Posiadał już tutaj Admina +Czas gry Chciałem napisać , że jesteś miały , bezproblemowy itd. , ale napisałeś to sam ! Jeszcze raz , WIELKIE TAK dla tego Pana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pojebuSek 8 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 jestem na tak +mikro +wiek +GT super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) TAK TAK TAK !!!! Jestem jak najbardziej na TAK ! Mialam przyjemnosc z nim wspolpracowac i powiem szczerze, ze z nikim mi sie lepiej nigdy nie pracowalo. + Przede wszystkim MILY, KULTURALNY i POMOCNY + GT +wiek +mikro +staz +skladka Edytowane 5 Marca 2016 przez Reniaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jestem na Tak Wiek Mikro Gt Składka sta Pozdrawiam Karas2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Na TAK wszystkie powody są @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jestem na tak Nic więcej nie muszę dodawać Wszystko napisał sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Na tak -staż -składka -gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 888 Opublikowano 5 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi