Skocz do zawartości

Utrudnienia na A4

Shino

Rekomendowane odpowiedzi

"Utrudnienia na A4 występowały już wczoraj po południu, gdy z powodu oględzin miejsca wypadku prezydenckiej limuzyny wyłączono z ruchu jedną z jezdni. Utworzył się wówczas ogromny korek." 

"Wczoraj Prokuratura Okręgowa w Opolu wszczęła śledztwo w sprawie wypadku z udziałem auta prezydenta Andrzeja Dudy. Postępowanie dotyczy nieumyślnego sprowadzenia niebezpieczeństwa katastrofy w ruchu lądowym. Jak powiedziała rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Opolu Lidia Sieradzka, chodzi o to, by procesowo ustalić, jak doszło do zdarzenia.

- To pozwoli określić, czy ktoś za to odpowiada, czy wszystkie procedury zostały zachowane - powiedziała rzeczniczka. Nikomu nie postawiono zarzutów, bo śledztwo prowadzone jest w sprawie."

Czy tylko mnie bawi to, że z powodu zwykłego "kapcia" w limuzynie autostrada A4 jest zablokowana i nieprzejezdna ?

Dodatkowo:

"Do zdarzenia doszło w piątek około 16.30 na wysokości Czeskiej Wsi. W limuzynie, którą podróżował Andrzej Duda, pękła tylna opona. Pojazd wpadł w poślizg i zsunął się do rowu. Nikomu nic się nie stało. Prezydent jechał z Karpacza. Przyczyny wypadku, jak i jego okoliczności bada też Biuro Ochrony Rządu."

8fd1c7ba1b2cc83fca96ea79b79fadc7.jpg

Zapraszam do dyskusji na temat postępowania w tej sprawie i trochę śmiechu myślę też nie zabraknie :) 

~źródło onet.pl
  • Like 4

Zaraz zwołają psy z Niemczech tak jak u Ewy Tylman.

Dla mnie śmieszne że blokują a4 z powodu " kapcia " Żałosne jest to co wyprawiają ;)

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności