Shino 1 881 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 "Utrudnienia na A4 występowały już wczoraj po południu, gdy z powodu oględzin miejsca wypadku prezydenckiej limuzyny wyłączono z ruchu jedną z jezdni. Utworzył się wówczas ogromny korek." "Wczoraj Prokuratura Okręgowa w Opolu wszczęła śledztwo w sprawie wypadku z udziałem auta prezydenta Andrzeja Dudy. Postępowanie dotyczy nieumyślnego sprowadzenia niebezpieczeństwa katastrofy w ruchu lądowym. Jak powiedziała rzeczniczka Prokuratury Okręgowej w Opolu Lidia Sieradzka, chodzi o to, by procesowo ustalić, jak doszło do zdarzenia. - To pozwoli określić, czy ktoś za to odpowiada, czy wszystkie procedury zostały zachowane - powiedziała rzeczniczka. Nikomu nie postawiono zarzutów, bo śledztwo prowadzone jest w sprawie." Czy tylko mnie bawi to, że z powodu zwykłego "kapcia" w limuzynie autostrada A4 jest zablokowana i nieprzejezdna ? Dodatkowo: "Do zdarzenia doszło w piątek około 16.30 na wysokości Czeskiej Wsi. W limuzynie, którą podróżował Andrzej Duda, pękła tylna opona. Pojazd wpadł w poślizg i zsunął się do rowu. Nikomu nic się nie stało. Prezydent jechał z Karpacza. Przyczyny wypadku, jak i jego okoliczności bada też Biuro Ochrony Rządu." Zapraszam do dyskusji na temat postępowania w tej sprawie i trochę śmiechu myślę też nie zabraknie ~źródło onet.pl 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Zaraz zwołają psy z Niemczech tak jak u Ewy Tylman. Dla mnie śmieszne że blokują a4 z powodu " kapcia " Żałosne jest to co wyprawiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wszędzie o tej sprawie słyszałem Ale już ucichła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi