wueren 4 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Nick: wuerenLink do SS: Nie było ss.Wycinek z konsoli(bez IP)*: W konsoli pisze: więcej na cs-classic.plSerwer: FFA 3 mapy.Link do bana: http://threemapsocscgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:129186084&advType=steamid&Submit Bana dostałem za niby wh w CS:GO od admina Miles czy jakoś tak. Serdecznie go pozdrawiam ^^ Jeśli nie umie grać polecam się nauczyć. Mam Globala i wiem gdzie kto może być, a nie wychylałem z prefire, wcelowany , itp... Edytowane 6 Marca 2016 przez wueren 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No to prosimy o cierpliwość, powód bana : wallhack, powiadomię zatem admina banującego o Prośbie o UB, i wstawienie dowodu. Zaś temat przejmie SzeregowiecPL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueren 4 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Dzięki, że ktoś się tak szybko tym zainteresował ^^ Jestem na ts w poczekalni w razie jakichkolwiek problemów mogę porozmawiać nie tylko na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeliM 8 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Jesteś czysty. Mój błąd, wybacz Proszę o Ub. Edytowane 6 Marca 2016 przez SeliM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Link do demka : http://432401.node80.pukawka.pl/dem-de_dust2-1457268720-1457269560.zip Masz to demko rozpisać, bo my umiemy znaleźć sobie demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Gracz odbanowany. Temat do zamknięcia. @Edit przepraszam za zwłokę, ale przez chwilę nie było mnie w domu i nie zauważyłam. Edytowane 6 Marca 2016 przez Kasiaaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi