Twoj Mistrz Adrian 12 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 1. Nick: Twoj Mistrz Adrian - Anonymous#.001 i w sumie wiele innych bo gram pod paroma ale to nieważne 2. Imię: Adi 3. Wiek: 18 4. Twój Gametrack (Link): http://www.gametracker.com/player/Twoj%20Mistrz%20Adrian/31.186.82.184:27691/ a do innych nicków to nie chce mi sie szukać xd 5. Twój Banid (Link/-): http://banid.pl/kto?to=0:1:21015961 6. Mikrofon (Tak/Nie): Yes of cors 7. Składka (Tak/Nie): nope 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*: bdb 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6: Ogromne 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?: Różnych, najwięcej nocami 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Różnie to bywa, czasami godzinę a czasami pare. 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Opisz siebie, opisz siebie... co tu opisywać, pykam sobie w Cs'ka na tym serverze od 1,5 roku? coś mniej wiecej, Ci co mnie znają po steamie to wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 ja osobiscie jestem na nie -żadko Cię widuje może dlatego że wieczorami siedzę -mało sie udzielasz na forum -podanie napisane byle jak weź popracuj coś nad forum daj sie lepiej poznac i bede na tak ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Ooo Nie kolego ! - gram dzien w dzien i prawie nie kojarze nicku - nie mam podstawy do pozytywnej uwagi ! do tego jest jeden + bo ten 2 nick dzis poznalem , CHCIALEM WPAKOWAC CI BANA ZA NABIJANIE GODZIN NA SPECU , wywalalem goscia z serwera bo siedzial cala mapke na specu , jak tylko to robilem od razu wracal na serwer i tak z 4 razy pod rzad (najsmieszniejsze jest to , ze wlasnie jak cie wywalalem i od razu wracales kilka razy pod rzad pomyslalem o tym ze zlozysz podanie , i pomyslalem sobie ze mozesz zapomniec ) ! WIELKIE NIE !!! Edytowane 6 Marca 2016 przez slowdeath 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twoj Mistrz Adrian 12 Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 @upup co ma forum do serwera ;o @up Proszę Cię Wchodziłem na server na specta bo gram tak że pogram chwile, spect i znowu to samo, ale jak mówisz że mnie nie kojarzysz to źle z Twoją obecnością na serverze coś musi być kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Wypowiedź pod własnym podaniem oznacza warna dla autora podania oraz zamknięcie samego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi