vaaS 948 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) 1. Nick: The_GanjaMan_PL 2. Imię: Jakub 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): 10/10 5. Sprawny i działający mikrofon: TAK 6. Składka (tak/nie): TAK 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/The_GanjaMan_PL/193.33.177.87:27051/ 8. Parę słów o sobie **: Witam, nazywam się Jakub. Pochodzę z miasta Olsztyn, uczęszczam do Z.S.S. Ze wszystkich sił staram się być jak najbardziej kulturalny i myślę, że mi to wychodzi. Od ostatniego czasu dojrzałem i nie zachowuję się już jak to wiele osób określiło "szczeniak". 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, iż wiele ludzi łamie regulamin w godzinach rannych, jak i wieczornych. Gdy ja jestem i nie ma admina dzieje się co się dzieje, chciałbym temu zaradzić. Byłem już tu adminem i nie sądzę, że źle wykonywałem swe obowiązki, fakt zostałem wyrzucony, ale nie miałem żadnej możliwości obrony. Na tym serwerze musi być (ciągle) online choć 1 admin. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak, lecz cs mam non steam. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Ok. 4-5 h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Mniej więcej od 15 - 23 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Jak najbardziej. Proszę o danie mi jeszcze jednej szansy, pozdrawiam. ~nie dawno straciłeś admina wszyscy wiedzą za co i po tygodniu piszesz podanie?Chyba jaja sobie ze mnie robisz.../Zygi Edytowane 7 Marca 2016 przez Zyguś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Oczywiście na TAK: +Ogarnia Ct/Amx/Regulamin +Dobre GT +/-Miałeś problemy z kulturą ale mam nadzieje że poprawiłeś swoje zachowanie +Miły (ale ma swoją cierpliwość, jak każdy) +Mikro No ja nie mam się czego czepić i dałbym mu kolejną szansę. Mam nadzieję że utrata admina dała Ci dużo do myślenia i się będziesz teraz pilnować Powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi