HaXoR 18 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Nick: `HaXoR`;* 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre (8-10) 6. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%60HaXoR%60%3B%2A/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Jestem Mateusz i mam 14 lat.. Chodzę do Gimnazjum Mistrzostwa Sportowego w Rybniku. Moje zainteresowania to: Siatkówka i Informatyka. Z siatkówką wiążę swoją przyszłość. Jestem miły, ogarnięty, i się nie kłócę. Nie lubię ludzi, którzy się wymądrzają itp. Chciałbym zostać strażnikiem, bo chcę opanować graczy, którzy łamią regulamin lub czitują. Miałem już kilka razy admina i nie było ze mną kłopotów. Mam nadzieję, że i tutaj mi się uda 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Kilka godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze i Weekendy. Przeważnie gram po południu, ale w godzinach porannych też czasem. 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): W trakcie 12. Staż w grze counter strike 1.6: ok. 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jestem na nie. Staż 6 lat a wiek 14? Często łamiesz regulamin. Kłócisz się. Często robisz BH na ganianym o txt nie wspomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Jestem na NIE Co?!?! Ty strażnikiem? Jak ty nie znasz regulaminu człowieku.. Jak się Ciebie zabije (słusznie) to się wiecznie pytasz za co itp. Jak dostałeś bana od Borixona za BH na ganiaku to potem się prułeś. Naucz się regulaminu to pogadamy. Edytowane 8 Marca 2016 przez Gang_Plebanii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Jak Poprawisz aktywność na forum i poznasz lepiej regulamin zapraszam ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi