Melanjy 242 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Nick: MelanjyPowod: praca, brak czasu... Sprawy prywatne. wszystko na raz.Czas nieobecnosci: napewno po świątach/ niestety w świeta będę pracować ponad 12h dziennie. Moja obecność będzie słaba a teraz do 13 zerowa aktywność na serwerze. Cos od siebie: Staram się jak mogę nic nie zaniedbywać ani forum ani serwera. Mam nadzieje, że kwiecień będzie spokojnym miesiącem bo styczeń i luty to wyścig z czasem i czekanie aż się dzień skończy Piszę ten temat żeby administracja nie stwierdziła po prostu po moich nieobecnościach czy też gameme. Forum/ serwie, że olewam wszystko. Także, to nie jest rezygnacja a prośba o przedłużenie urlopu Pozdrawiam... Melka Edytowane 9 Marca 2016 przez Melanjy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 10 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi