Pro Wymiatacz jajek 2 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Co by na to aby dodać hp miny ktorą bije zombie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Pierw to ja się ciebie zapytam " PO CO ROBISZ NOWY TEMAT?". Skoro mamy już taki --- > http://forum.cs-classic.pl/topic/38175-zombieexpmod-v3-propozycje/ A co do takiej zmiany to chyba aż tak bardzo nie jest potrzebna ( hehe chcesz widzieć ile lm ma hp, żeby wiedzieć kiedy go przełożyć? ^^ Ja jestem na Nie. Jest dobrze jak jest Edytowane 10 Marca 2016 przez AK-47 HeadShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Od propozycji jest specjalny temat. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi