Paweł. 3 324 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Witam, wychodzę z propozycją usunięcia działu RoundSound. Dział ten nie był używany od ponad pół roku, aktywność w tym dziale jest bardzo słaba, wręcz zerowa. Natomiast proponuję, aby w miejsce tego działu pojawił się nowy, zwany "Wasze playlisty", będzie to dział z własnym regulaminem, który zarówno jak "pogaduchy" będzie miał wyłączone nabijanie postów. W takim dziale każdy będzie mógł wrzucić utwory, których słucha na co dzień, np. w trakcie gry, jazdy autobusem/samochodem czy innym środkiem lokomocji. Poniżej daję ss'a z działu RoundSound. Pozdrawiam Edytowane 10 Marca 2016 przez Pawel.? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) A więc mój skromny przyjacielu, jestem za.Dział Roundsound jest mało użytkowany więc jestem za usunięciem, lecz ten nowy dział jakoś narazie do mnie nie przemawia, ponieważ pewnie zostanie olany wcześniej lub później. Edytowane 10 Marca 2016 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jestem za, jeżeli się sprawdzi to dużo ludzi nie będzie już miało problemu z odnalezieniem piosenki której tytułu nie znali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Przeciez jest dział gdzie mozna wrzucać muze ;D Jakiś nobek (Karol) ustawil tam, ze moderator musi potwierdzic dodanie postu xd (rzadko kiedy to robi) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 13 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi