Fr0sh. 1 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) 1. Nick:Fr0sh. 2. Imię:Jakub 3. Wiek:15 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon:Owszem mam. 6. Składka (tak/nie):Tak. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Fr0sh./193.33.177.166:27015/ 8. Parę słów o sobie **:Cześć,mam na imię Jakub lubię grać w tenisa stołowego. Mieszkam w Lublinie lubie dużo sportów jestem spokojny,lecz jak każdy są graniece,lubie pożartować ale również do czasu. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Często wchodzę rano na serwer a jak każdy wie często panuje brak celi,brak kultury jak również nie przestrzeganie regulaminu. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Posiadam.STEAM_0:1:153323862 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-4 godziny. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Dni robocze 8-10 18-22.Weekendy kiedy chce. 13. Staż w Counter-Strike 1.6:ok 5 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak:D Edytowane 11 Marca 2016 przez Fr0sh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniu 21 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Hmmm... Niby wszystko ok lecz na serwie robi sie już za dużo tych adminów. Amx + Mikro + Składka + itd. Jestem na tak. Jeszcze chciałbym wypowiedzieć się na temat admina Chokospoko wiem że to złe miejsce ale: -W podaniu podawała nick Chokospoko a gra na Sutenerka. Myślę że to jest nie fer wobec graczy. Po drugie gdy weszła na serwer pytała sie czy można używać działka... No błagam jak można tego nie wiedzieć a dostać admina -_-. Z tego wynika że musicie staranniej rozpatrywać te podania. Pozdrawiam... Serio ale to admin i musi znać wszystko... -_- Edytowane 12 Marca 2016 przez Geniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Grasz Mikro Składka Ogar Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jestem na TAK +mikro +składka +ogarnia +amx Jedynym minusem jest forum :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Nie sprawia żadnych problemów na serwerze to już 1 + z Amx to już go z Blackiem przeszkolimy +/- Mikrofon posiada - ts + Składka + Jak już wyżej wymienił PumasS - Mała akt. na Forum. -- Do poprawy. - Steam + Jestem za Okresem próbnym 5/7 dni Hmmm... Niby wszystko ok lecz na serwie robi sie już za dużo tych adminów.Amx +Mikro +Składka + itd.Jestem na tak.Jeszcze chciałbym wypowiedzieć się na temat admina Chokospoko wiem że to złe miejsce ale:-W podaniu podawała nick Chokospoko a gra na Sutenerka. Myślę że to jest nie fer wobec graczy.Po drugie gdy weszła na serwer pytała sie czy można używać działka... No błagam jak można tego nie wiedzieć a dostać admina -_-.Z tego wynika że musicie staranniej rozpatrywać te podania.Pozdrawiam... Ja również podawałem nick JC PLAMBYGG a gram AK-47 | HeadShot | Co do działka nie ma tego w Regulaminie i mogła nie wiedzieć ponieważ z tymi działkami była mała historia Podania zawsze staramy się rozpatrywać dobrze. Również przepraszam, że się tu wypowiedziałem o tym ale ktoś musiał odpowiedzieć ( Najwyżej trafie do sławy Pawła ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jestem na Tak Amx Steam Mikro Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jestem za okresem próbnym 7 dni. Jest spokojny Ma steam co daje duży plus Składkę zapłaci Kulturę na serwerze posiada Na TS'ie jest często co oznacza, że możemy go lepiej poznać i jeżeli będzie miał jakieś pytania może pytać AMXX się szybko nauczy Wiem nagle teraz jest dużo adminów, "ale nie zawsze na serwerze jest jakiś" PS: Przez to podanie mogę grać o 10 minut mniej na Zm ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Na tak + wydaje sie ogarniety + składka - forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Przyjmuję na okres próbny,pod warunkiem iż w ciągu tygodnia nadrobisz forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi