TheDragomix 18 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Czy ja mogę być aktywny tylko w weekendy na serwerze, ale na forum zawsze będę? Ponieważ, muszę nadrobić oceny P.S Czekam na odpowiedź innych adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkem 27 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Po pierwsze, Drago mamy wlasny Chat adminów tam możesz to napisać a nie nabijac sobie posty (widziałem przeprosił więc ok) Dla mnie aktywność na serwerze tylko w weekendy to trochę za mało ale jak chcesz tylko oceny poprawić to zgodził bym się . Zależy ile byś te oceny poprawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Nieobecności zgłaszamy w admin roomie w dziale "nieobecność". Napisz tam temat, a ten temat zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 13 Marca 2016 przez Pawel.? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi