kab 70 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam! przestawie wam jak w prosty sposób zrobić prosty aczkolwiek ciekawy avek/logo w programie gimp. Poniżej dodam filmik z YT ponieważ tak chyba każdy łatwiej zrozumie jak go zrobić. INFORMUJE! FILMIK JEST MOJEGO AUTORSTWA! NIE JEST KRADZIONY! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LabekDesign 40 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nie znoszę krytykować cudzych prac, bo moje też nie są idealne. Wkleiłeś 2 obrazki i dodałeś do tego kilka słów + niepoprawnie zrobione cienie, a Tobie zajęło to 10 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Poradnik jak najbardziej fajny jak dla mnie, ja jestem ciemny w tych cudach więc jak będę chciał jakoś zacząć to poradnik w sam raz dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi