WujoS 297 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nick: WujoS Powód rezygnacji: Mam bardzo małą aktywność na serwerze i trochę znudziło mi się ciągłe wołanie dzieci i narzekanie że są FK, wiem że to nie jest nagły powód do rezygnacji ale wołane i ciągłe mutowanie/ banowanie/ kickowanie graczy też jest męczące a ich przybywa trochę więcej. Coś od siebie: Trochę żałuje ponieważ na serwerze mam już trochę przegrane 350-400 godzin ale i tak będę wchodził na serwer, może kiedyś jeszcze postaram się o range admina na JB. Chciał bym pozdrowić adminów i strażników i również moich znajomych graczy którzy zawsze witali i mam nadzieje będą mnie witać bez rangi admina na jb . Głownie chciał bym pozdrowić opiekunów którzy dali mi szanse jako administrator serwera. Oczywiście zawsze można będzie mnie spotkać na forum jak i na serwerze. Ale na razie muszę odpocząć od JB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi