Skocz do zawartości

Rezygnacja [Redaktor] - Pynia

pyńka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Pynia

Powod rezygnacji: Brak czasu na pisanie, czytanie i przeprowadzanie wywiadów. 

Cos od siebie: Osoby, które chociaż trochę mnie znają wiedzą, ze mam coraz mniej czasu na cokolwiek. Szkoła, treningi, koncerty, premiery, ćwiczenia... Czas, który przeznaczam na forum nie jest tak długi jak wcześniej. W związku z tym najczęściej jest tak, ze jak korzystam z komputera  po prostu nie chce mi się kompletnie nic, a praca redaktora wymaga jednak systematyczności i zapału do pracy. Oczywiście mogłabym napisać nieobecność i usprawiedliwić się brakiem czasu, ale uznałam, ze rezygnacja będzie lepszym wyjściem. Na forum będę się udzielać. Wiem, ze są osoby, które zgłosiły się do tego abym przeprowadziła z nimi wywiad i przepraszam je z tego miejsca za to, ze nie będę w stanie tego zrobić. Mamy tutaj jednak świetnych redaktorów, którzy już zostali poinformowani o mojej rezygnacji i zgodzili się mnie zastąpić, za co tez im dziękuję. Jeżeli ktoś będzie potrzebował mojej pomocy to oczywiście jestem do dyspozycji. Dziękuję, ze daliście mi szanse na pełnienie wspomnianej przeze mnie wcześniej funkcji i mam nadzieje, ze Was nie zawiodłam. Pozdrawiam serdecznie, wiecie gdzie mnie szukać.  :papa:

• Like 2

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja rezygnacja została przyjęta.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności