LabekDesign 40 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Paru osobom spodobały się moje prace, więc chciał bym w jakiś sposób zaprezentować styl, w jakim wykonuję swoje dzieła. Z góry mówię, że ss dużo nie będzie, nie będzie to też do końca forma poradnika. Przejdźmy więc do rzeczy.Ja zawsze przed odpaleniem photoshopa - mam jakiś zamysł. Czy to wzorowany na wyobrażeniu zleceniodawcy, czy też moim. Na podstawie tego "zamysłu" wybieram zdjęcia, które będą przypominały te w mojej głowie. W tym przypadku będą to jakieś allahy (wybieram to tylko dla tego, że jest to fajne i klimatyczne, a z resztą jarają mnie kałachy. Oto zdjęcie, którego użyję (Tym razem na biedno, bo znaleźć coś sensownego w tym temacie graniczy z cudem) Gdy mamy już to wszystko - nadchodzi najtrudniejszy etap. Realizacja. W myślach wszystko było kozackie i schludne? Nie przejmuj się! Twoje umiejętności cię ograniczą. To smutne, lecz prawdziwe, jednak zacznijmy przyzdabiać pracę, może wyjdą z tego ludzie. oczywiście podczas jeśli widzimy, że coś jest słabe - usuwamy to, ale jeśli jest na prawdę dobre - ulepszamy to, dopóki nie przekombimujemy. Dodając parę efektów (kurz, blur, lekka zabawa w fotomanipulację) - tak właściwie uzyskujemy gotową pracę. Oczywiście nie zapominajmy o dodawaniu krzywych, które na prawdę pełnią rolę świetnego filtru. Krótko mówiąc - bawmy się efektami, a będziemy wiedzieli co i jak działa i w jakiej częstotliwości tego używać. Niestety nie rozpisałem tu się za bardzo, bo czas goni, ale mam nadzieję, że choć trochę zobrazowałem moją pracę.oczywiście tutaj efekt uwaga! duże wymiary! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi