Skilt 1 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 1. Nick: Skilt2. Imię: Jakub3. Wiek: 144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10 6. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: TAK7. Link do swojego GT**:8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Ja interesuję się piłką nożną i ręczną. Lubie gry komputerowe i dziewczyny:*. Ja chciałbym zostać strażnikiem, ponieważ niektóre osoby myslą, że to jest DD2 a nie to jest JB. Serwer jest pełen osób które potrafią grać, lecz jest też kilka co Zabijają bez powodu, przeklinają, podpowiadają, i nie przestrzegają innych zasad w czasie gdy nie ma adminów. Własnie dlatego ja chciałbym zostać strażnikiem, gdyż na serwerze spędzam dużo czasu.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:NIE10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dużo mianowicie 3,4h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Gram w godzinach rannych wieczornych i popołudniowych w weekendy a w dni robocze wieczorami 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): W trakcie 12. Staż w grze counter strike 1.6: 3,4 lata13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Jestem na NIE! 1. Nie podałeś linku do GT... 2. Brak kultury 3. Ciągle obrażasz, kłócisz się, gdy adminów nie ma. Plus: - Dużo gry dziennie na serwerze P.S: Nie wierzę, że potrafisz obsługiwać AMX'a 10/10 :/ Edytowane 18 Marca 2016 przez HaXoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi