NoN4m3 33 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Witam, Poszukuję pluginu na inne modele postaci i żeby w nim dało się ustawić by tylko i wyłącznie Vip miał do tego dostęp. Cześć, a czy VALVE nie blokowało serwerów, które manipulowały modelami graczy lub broni? Kiedyś właśnie jakaś nagonka była i nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że VALVE nie zezwala na tego typu modyfikacje na serwerze. VALVE ma blokować te serwery co mają takie pluginy z nożami oraz zmianą skinów za pomocą !knife do zmiany noża a !ws do zmiany skina. edit: oraz VALVE miało niby usuwać serwery z dropem -.- i co nic nie usunęli. Edytowane 19 Marca 2016 przez NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Cześć, a czy VALVE nie blokowało serwerów, które manipulowały modelami graczy lub broni? Kiedyś właśnie jakaś nagonka była i nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że VALVE nie zezwala na tego typu modyfikacje na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Nie wiem na ile jest to legalne więc nie ponoszę żadnych konsekwencji za używanie tego! https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2382746 Jeżeli potrzebujesz pomocy z configiem/tłumaczeniem to zgłoś się do mnie na pw, z chęcią Ci pomogę Tymczasem temat zamykam Edytowane 19 Marca 2016 przez GryTrean Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Pomoc udzielona Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi