polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nick:polaczekkkkkkkkkkWiek:22Czy wolisz opiekować się AmxBans (CS 1.6) czy Sourcebans(CS:GO)?:AmxbansStaż gry Counter-Strike 1.6 bądź CS:GO: 10 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans lub Sourcebans? : Tak, obsługiwałem AmxbansIle czasu poświęcasz forum?: Na forum jestem bardzo często w ciągu dnia. Co widać po moich statystykach w profilu.Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: WH, soundhack, aimCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tylko za spamowanie, najczęściej w tematach o ub lub w zgłaszaniu cziterówDoświadczenie na podobnym stanowisku: Nie pełniłem nigdy funkcji UbTeam, lecz mam duży staż w Cs 1.6. Przez lata grając mixy/cw/esl miałem do czynienia z cziterami. Informacje o sobie lub uwagi: Nie muszę się przedstawiać nikomu, bo każdy mnie zna Aplikuję na funkcję UBTeam, ponieważ doszedłem do wniosku, że mógłbym pomagać na cs-classic.pl już nie grając jako admin, lecz sprawdzając graczy na forum. Przeczuwam komentarze, że nie będę miał czasu skoro nie mam teraz na serwrze, od razu chciałbym to sprostować. Na serwerze nie mogę grać byt często,ponieważ nie pozwala mi na to akademicki internet. Do pobrania demka, czy sprawdzeniu ssów, nie byłby mi potrzebny internet w takim stanie jak do grania na serwerze. Karol również może sprawdzić mój dzienny staż przebywania na forum. Co do mojego doświadczenia w sprawdzaniu cziterów, to zapewne wiele osób, wie, że rozpisywałem ludzi, którzy byli nie raz uznawani za czystych. Na razie, to tyle co mam do napisania o sobie. Na wszelkie komentarze, będę odpisywał w tym poście 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Wielkie tak. Weteran gry 1.6, doświadczenie niesamowite. Osoba pełna wigoru, bezpośrednia w decyzja, odważna. Szacunek wielki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 19 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Podanie przyjmę szybciej niż pozostałe, bo uważam, że jest to osoba godna tego stanowiska i się nadaje, nie ma na co czekać. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 19 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi