Omega* 2 077 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) [P] - Pytanie [O] - Odpowiedź Natalja: [P] Jakie loszki lubisz? XD [O] Seksowne WujoS [P] Kiedy spotykamy się w pijalni xDDD ? :pije: [O] Za tydzień przed pijalnią. Czekam [P] Pójdziesz kiedyś na solo jak mówiłeś na TS [O] Nie mam po co bo listwe zgarniesz i się położysz [P] Masz jakieś zwierzątko ? [O] Tak [P] Jeśli tak to jakie ? [O] Królika [P] Jak tam dzionek ;d ? [O] Właśnie wstałem ubieram się i ide zwiedzać [P] Idziemy kiedyś na disco w Poznaniu ? [O] Można [P] Jak dotarłeś na sieć ? [O] Szczerze to nie pamiętam [P] Jesteś gejuskiem ? xD [O] Ty jesteś ja nie Weronikaa [P] Kiedy mi zaśpiewasz? [O] Jak wejdziesz na Tsa.. [P] Lubisz szejki? :hahaa3: [O] Twoje? Uwielbiam [P]Paweł zostawi Twoją siostrę dla jej dobra? [O] Nie, nie zostawi i ja tego chce ;d [P]Co Ania mówi, że taki jesteś do dziewczyn zboczeńcu? XD [O] Ona nic nie wie [P] Jak tam Twój ziom Rafonix? [O] A dobrze skakane krzesło robi [P]Wtf czemu Ukrainiec? [O] Bo Marina z Ukrainy pochodzi [P] Czemu masz taki ładny kolorek? [O] Bo zasłużyłem na taki [P] Chcesz się zamienić? [O] Niee [P] Jesteś nienormalny czy tylko udajesz? :DDD :tanczy: [O] Udaje [P] Lubisz mnie ? [O] Kocham [P] Nie było "kc omeguś", nie? [O] Było I to takim pięknym głosikiem Marina. [P] Jak tam Mateuszku? [O] Dobrze wszystko xd [P] Ile ty już jesteś z Anią? [O] Prawie 2 lata [P] Ona jeszcze z Tobą wytrzymuje? XD [O] No pewnie [P] Pyzy czy ziemniaki? XDDD [O] Ziemniaki xD [P] Jak tam królik? [O] A gicior lezy sobie pod szafką [P] Dalej ucieka przed Tobą pod łóżko? XD [O] Już nie [P] Mama zrobiła Ci te spaghetti? XD [O] Zrobi spokojnie xD [P] Czy jednak schabowego? XD [O] Lubie schabowe musze przyznac xDDD [P] Jedziemy na Ukrainę? [O] Ty sama pojedziesz bus juz jedzie po Ciebie [P] Na wojnę? [O] Nie [P] Dalej wywalasz po pijaku ubrania z szafy? XD Nie? XD [P] Mama dalej pyta co za dziewczyny masz w domu? [O] Już nie pyta bo mam tylko jedną [P] :ninja: ? [O] Banik? [P] Jak w końcu się ubrałeś na to pierwsze spotkanie z Anią? [O] Nie pamiętam [P] Ukrainiec! [O] Polska Rias [P] Ile to już w Metka grasz? [O] Ponad 6 lat [P] Jak można w to grać? (kurna sam w to grywam od blisko 7-8 lat) [O] Właśnie nie wiem no ale jak widać można xD [P] Ze starego PL'a - jaki serwer/y? (#Monastyr,Grymuar,Gromo,Servandes) [O] Monastyr potem Agronas [P] Jak to jest być, zaraz za Pawłem, największym spammerem ostatnich czasów? [O] Na czilku bym powiedział na czilku The_GanjaMan_PL [P] Jaka gorzała? [O] Czysta [P] Jakie piwo? [O] Lech [P] Skun czy fajka? [O] Fajka [P] Bakasz czasem? [O] Czasem ta [P] Czemu Omega? [O] Bo nie alfa [P] :masturbacja:? [O] Ania lepsza [P] :ninja: ? [O] Ban? Pawel.? [P]Elo szwagier [O] Siema [P]Poka bydlaka xD [O] Jedynie sowe ci moge pokazać [P]Jak tam? [O] Dobrze git [P]Odwiedzimy Netrodala ziomala w tej Łodzi? [O] No nie wiem :< Jedynie z jego siostrą xD [P]Kiedy coś kminimy? [O] Za tydzień [P]Za tydzień zawitam u Ciebie? Cieszysz się? [O] Będzie bomba ciesze się XD [P]Siostra dalej Ci dokucza? :< [O] Tak.. [P]Co tam u Julci? [O] A nwm w kiblu siedzi [P]Ania wie co ty tutaj wyprawiasz? (: [O] Nie [P]A mam jej powiedzieć? [O] Również nie xDDD [P]Ile płacisz za milczenie? (: [O]To już na pw [P]Nauczysz mnie pędzić bimber? Zaoszczędzimy na wódzie... [O] Ta jak przyjedziesz to cie naucze robić mocny bimber [P]I jak to było z tym szejkiem na siurku? xD [O] Weronika usiadła i tak mi wyginała do przodu ze 0 fazy tylko skakała.. Ja na kacu prawiczek paraliż całego ciała [P]Koniec nominuje Weronike Edytowane 19 Marca 2016 przez Omєga * 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 mogłes sie bardziej rozpisać na moje pytanie, albo foteczkę xDDD + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ban? Hehe spoko leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 O cholera szwagier, z tym szejkiem to wygrałeś internety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 P] Dalej wywalasz po pijaku ubrania z szafy? XD Nie? XD Nie wierzę Ci XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 No to na czilku na czilku ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie bylo tego. Nie klam XDDD I SERIO JA? Zabic to za malo Ale odpowiedzi fajne trollu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi