Omega* 2,077 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 (edited) [P] - Pytanie [O] - Odpowiedź Natalja: [P] Jakie loszki lubisz? XD [O] Seksowne WujoS [P] Kiedy spotykamy się w pijalni xDDD ? :pije: [O] Za tydzień przed pijalnią. Czekam [P] Pójdziesz kiedyś na solo jak mówiłeś na TS [O] Nie mam po co bo listwe zgarniesz i się położysz [P] Masz jakieś zwierzątko ? [O] Tak [P] Jeśli tak to jakie ? [O] Królika [P] Jak tam dzionek ;d ? [O] Właśnie wstałem ubieram się i ide zwiedzać [P] Idziemy kiedyś na disco w Poznaniu ? [O] Można [P] Jak dotarłeś na sieć ? [O] Szczerze to nie pamiętam [P] Jesteś gejuskiem ? xD [O] Ty jesteś ja nie Weronikaa [P] Kiedy mi zaśpiewasz? [O] Jak wejdziesz na Tsa.. [P] Lubisz szejki? :hahaa3: [O] Twoje? Uwielbiam [P]Paweł zostawi Twoją siostrę dla jej dobra? [O] Nie, nie zostawi i ja tego chce ;d [P]Co Ania mówi, że taki jesteś do dziewczyn zboczeńcu? XD [O] Ona nic nie wie [P] Jak tam Twój ziom Rafonix? [O] A dobrze skakane krzesło robi [P]Wtf czemu Ukrainiec? [O] Bo Marina z Ukrainy pochodzi [P] Czemu masz taki ładny kolorek? [O] Bo zasłużyłem na taki [P] Chcesz się zamienić? [O] Niee [P] Jesteś nienormalny czy tylko udajesz? :DDD :tanczy: [O] Udaje [P] Lubisz mnie ? [O] Kocham [P] Nie było "kc omeguś", nie? [O] Było I to takim pięknym głosikiem Marina. [P] Jak tam Mateuszku? [O] Dobrze wszystko xd [P] Ile ty już jesteś z Anią? [O] Prawie 2 lata [P] Ona jeszcze z Tobą wytrzymuje? XD [O] No pewnie [P] Pyzy czy ziemniaki? XDDD [O] Ziemniaki xD [P] Jak tam królik? [O] A gicior lezy sobie pod szafką [P] Dalej ucieka przed Tobą pod łóżko? XD [O] Już nie [P] Mama zrobiła Ci te spaghetti? XD [O] Zrobi spokojnie xD [P] Czy jednak schabowego? XD [O] Lubie schabowe musze przyznac xDDD [P] Jedziemy na Ukrainę? [O] Ty sama pojedziesz bus juz jedzie po Ciebie [P] Na wojnę? [O] Nie [P] Dalej wywalasz po pijaku ubrania z szafy? XD Nie? XD [P] Mama dalej pyta co za dziewczyny masz w domu? [O] Już nie pyta bo mam tylko jedną [P] :ninja: ? [O] Banik? [P] Jak w końcu się ubrałeś na to pierwsze spotkanie z Anią? [O] Nie pamiętam [P] Ukrainiec! [O] Polska Rias [P] Ile to już w Metka grasz? [O] Ponad 6 lat [P] Jak można w to grać? (kurna sam w to grywam od blisko 7-8 lat) [O] Właśnie nie wiem no ale jak widać można xD [P] Ze starego PL'a - jaki serwer/y? (#Monastyr,Grymuar,Gromo,Servandes) [O] Monastyr potem Agronas [P] Jak to jest być, zaraz za Pawłem, największym spammerem ostatnich czasów? [O] Na czilku bym powiedział na czilku The_GanjaMan_PL [P] Jaka gorzała? [O] Czysta [P] Jakie piwo? [O] Lech [P] Skun czy fajka? [O] Fajka [P] Bakasz czasem? [O] Czasem ta [P] Czemu Omega? [O] Bo nie alfa [P] :masturbacja:? [O] Ania lepsza [P] :ninja: ? [O] Ban? Pawel.? [P]Elo szwagier [O] Siema [P]Poka bydlaka xD [O] Jedynie sowe ci moge pokazać [P]Jak tam? [O] Dobrze git [P]Odwiedzimy Netrodala ziomala w tej Łodzi? [O] No nie wiem :< Jedynie z jego siostrą xD [P]Kiedy coś kminimy? [O] Za tydzień [P]Za tydzień zawitam u Ciebie? Cieszysz się? [O] Będzie bomba ciesze się XD [P]Siostra dalej Ci dokucza? :< [O] Tak.. [P]Co tam u Julci? [O] A nwm w kiblu siedzi [P]Ania wie co ty tutaj wyprawiasz? (: [O] Nie [P]A mam jej powiedzieć? [O] Również nie xDDD [P]Ile płacisz za milczenie? (: [O]To już na pw [P]Nauczysz mnie pędzić bimber? Zaoszczędzimy na wódzie... [O] Ta jak przyjedziesz to cie naucze robić mocny bimber [P]I jak to było z tym szejkiem na siurku? xD [O] Weronika usiadła i tak mi wyginała do przodu ze 0 fazy tylko skakała.. Ja na kacu prawiczek paraliż całego ciała [P]Koniec nominuje Weronike Edited March 19, 2016 by Omєga * 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 mogłes sie bardziej rozpisać na moje pytanie, albo foteczkę xDDD + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaaS 948 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Ban? Hehe spoko leci + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 O cholera szwagier, z tym szejkiem to wygrałeś internety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina. 1,405 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 P] Dalej wywalasz po pijaku ubrania z szafy? XD Nie? XD Nie wierzę Ci XDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 No to na czilku na czilku ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 Nie bylo tego. Nie klam XDDD I SERIO JA? Zabic to za malo Ale odpowiedzi fajne trollu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts