Kenzi 1 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam chciałbym zaproponować żeby znów dodać na ts3 auto poke z racji że ja czekałem na rejke 10 min moglibyście dodać to bo nie każdy z administracji zwraca uwage na kanały takie jak "prośba o kanał" czy "Chcesz range ? Wejdz" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Osobiście jestem jak najbardziej "za". Kiedy jestem na TS3 zerkam na te kanały na bieżąco, czasami jak gram to ludzie albo do mnie piszą, albo inni informują mnie o potrzebie zejścia na dol. Jednak nie jestem jedynym administratorem i pomoc na wymienionych wyżej kanałach byłaby mile widziana. Myślę, ze auto poke tylko w tym pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 I tu też jest mowa o bocie ts, który pokuje gdy użytkownik np wejdzie na kanał "Proszę o rangę". Jest to bardzo przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 28 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Dodano Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi