GryTrean 677 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nick: GryTreanPowod: Szkoła, szkoła i jeszcze raz szkoła. W dodatku będę teraz miał praktyki przez co prawie w ogóle nie będzie mnie przy komputerze. Wiem, że czas nieobecności jest duży ale po prostu nie dam rady wchodzić na serwer tyle ile obiecywałem. Oczywiście będę się na serwerze pojawiał ale nie więcej niż max. godzine dziennie, najczęściej może co dwa trzy dni. Mam nadzieję, że nie utracę przez to posady.Czas nieobecnosci: Do 25 kwietnia, czyli ponad miesiąc Oczywiście w weekendy na serwerze będę i będę się wtedy starał nadganiać to, co straciłem jednak wiadomo, nię będzie to 15 godzin.Cos od siebie: Wiem, że nieobecność jest bardzo długa jednak mam nadzieję, że nie utracę przez to rangi :| Nieobecność jest na JB CS:GO. Napisanie tematu na forum nie jest takie czasochłonne i takie wyczerpujące, to mogę zrobić nawet przez tableta/na laptopie, więc tutaj raczej nic się nie zmieni (post raz na 2 dni). Pozdrawiam GryTrean 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ale wypracowanie hahaha. Dobrych ocen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi