WujoS 297 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Siemanko, 18/19 marca pojawiła się nowa aktualizacja do CS:GO więc przedstawię wam co w niej dodano oraz co naprawiono: Święta: Dodano kurczaką świąteczne stroje, MLG Columbus 2016: Dodano autografy graczy i naklejki drużyn, Dodano kolejną gre Pick'Em Challenge oraz Fantasy Team Game w którym używamy naklejek a po tym zdobywamy odznakę, Boty: Boty od teraz mogą strzelać z rewolweru, Naprawiono rzadki bug amunicji , Mapa nuke: Poprawiono nawigację botów , Poprawiono interakcję pomiędzy granatami i futrynami, Inne: Naprawiono crash'owanie się misji Guardian, Naprawiono parę rzeczy w interfejsie, Gdy kupujemy naklejki 50% transakcji przekazywana jest organizacją oraz graczą !!! Mam nadzieję że informacje są zrozumiałe oczywiście sam ich nie wymyśliłem trochę poszperałem i są, wprowadzono też inne poprawy małych bugów. Aktualizacja z 19 marca porostu naprawiła błędy aktualizacji z 18 marca. Pozdrawiam WujoS. :pije: Edytowane 19 Marca 2016 przez WujoS 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 nowe naklejki=darmowy hajs za nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi