polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nick: polaczekkkkkkkkk Powod rezygnacji: Zmiana stanowiska Cos od siebie: Moja aktywność na serwerze nie była w ostatnim czasie oszałamiająca z winy internetu w akademiku. Postanowiłem, że zrezygnuje z tej funkcji, a zajmę się sprawdzanie graczy z drugiej strony, czyli na forum. Dziękuję za daną mi szansę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dzieki Polaczek za pomoc na odd2 w razie czego czekamy na ciebie ,bo jako admin byles bardzo dobry. Pozdro i wesołego jajka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 20 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi